Hvordan opprette en kontakt i hosted exchange
Posted by Jone Lilleby on 09 March 2015 03:36 PM

Slik oppretter du en kotnakt i hosted exchange for bruk i distributions lister men ikke er en del av deres mail løsning. Du bruker også en mail kontakt om du skal sette på mail videresending til en konto utenfor deres domenet.

1. På panelet deres går du til menyen til venstre og velger "contacts".

2. Klikk på Create new Contact

3. Fyll inn Navn på kontakten (Annbefaler fullt navn slik det blir lettere å administrere om dere får flere med samme navn), og fyll inn epost addressen. Klikk deretter på "Create Contact" når du er ferdig.