Sette opp 2 Faktor Autentisering for bruk på Horizon ASP
Posted by Jone Lilleby on 03 February 2015 01:51 PM

1. Gå til: http://auth.npcloud.no/secenrol/

2. Skriv inn brukernavnet og passordet du har mottatt fra support@npcloud.no når du tok i bruk din bruker.

UserID: navn@domene.no (f.eks ola@normann.no)

Steg 1

3. Du vil bli bedt om å skrive inn et en gangs passord.

Steg3

4. Installer appen til din smarttelefon.

Du kan laste ned appen til din smart telefon under.

Windows Phone, iOS (Både iPhone og iPad), Android

5. Trykk «add» knappen. Og velg scan QR og hold kamera opp til QR koden på skjermen. Du får da en kode som du skriver inn i steg 4 på siden.

Steg4

Steg4-2 Steg 4-3

6. Når du har fått opp dette blidet er du klar til å logge inn. Koden i SecurEnvoy Appen vil regenere seg hvert 10sek slik at du ikke kan bruke samme kode to ganger.

Steg 5

Steg 5-2