Installer Horizon View Klient
Posted by Jone Lilleby on 21 January 2015 03:53 PM

Installasjon av Horizon View Klient for bruk på ASP.

Programvaren lastes ned her: Windows, Mac, iOS, Android

1. Start installasjon

2. Trykk neste ved velkomst vidunet til setupen og godkjenn Slutt bruker vilkårene.

3. La alt stå som standard om ikke annet er spesifisert

Steg 3

4. Her angir du addressen til asp miljøet. Om ikke annet er blitt spsifisert av leverandøren bruker dere: https://asp.npcloud.no. Klikk neste

Steg 4

5. La følgende instillinger vær standard.

Steg 5

6. Her kan du endre om programmet skal legges på skrivebordet og i start menyen din. Anbefales å la dette stå som standard.

Trykk neste og fullfør installasjonen.

Steg 6

7. Slik vil det se ut når du har fullført installasjonen og startet programmet.

Steg 7