Hvordan sette opp Outlook
Posted by Thor Alexander Trevland on 21 January 2014 10:54 AM

Outlook kommer ferdig installert så alt du trenger å gjøre er å starte programmet og legge inn kontoen:

1. Åpne Outlook i fra Startmenyen eller fra taskbaren.

2. Du vil så få opp "Velkommen til Outlook 2013" vinduet hvor du bare trenger å trykke "neste".

3. I neste vindu så må du sørge for at "Ja" er huket av slik at du får satt opp Outlook med en e-postkonto, trykk så neste.

4. Her velger du e-postkonto så vil skal den finne brukeren din automatisk slik at du trenger bare å trykke neste når den har gjort det.

5. Den vil så finne nødvendig informasjon for å koble seg til serveren, her trenger du ikke å gjøre noe.

6. Du vil få opp et lite vindu mens den jobber, her huker du av "Ikke spør meg om dette webområdet igjen" for å så trykke "Tillat".

7. Du vil så bli bedt om brukernavn og passord, her bruker du mail adressen din og passordet du har satt. Husk å huke av "Remember my credentials" slik at du slipper å skrive inn passord hele tiden.

Trykk så "Fullfør" når denne er ferdig så skal resten bli gjort av seg selv og Outlook komme opp når det er gjort.