Knowledgebase
Hvordan sette opp hosted exchange på iphone.
Posted by Nikolai Jørgensen on 31 January 2013 01:20 PM

1. Klikk på Innstillinger

 

2. Scroll ned i menyen til du kommer til "Mail, kontakter, kalendere"

 

3. Velg "Legg til konto.."

4. Velg "Microsoft Exchange"

 

5. Fyll inn detaljer som du har fått oppgitt i epost fra Netpower. Beskrivelse kan du selv bestemme selv.

Trykk Neste

 

 

6. Hvis denne siden dukker opp, vennligst fyll ut

Tjener: outlook.npcloud.no Brukernavn: hele din epost adresse.

Trykk Neste og Ferdig.

Din mail skal nå være lagt inn.

 


Hvis du får denne feilmeldingen, sjekk staving, og at alle detaljer er lagt inn riktig.


Comments (0)
Post a new comment
 
 
Full Name:
Email:
Comments:
CAPTCHA Verification 
 
Please enter the text you see in the image into the textbox below (we use this to prevent automated submissions).