Opplæringsvideoer av funksjoner i Plesk 10.x
Posted by Robert Ødegaard on 24 November 2011 02:23 PM

Vi har nå gleden av å kunne vise dere video-opplæring på de fleste funksjonene i Plesk 10x. Det vil derfor være færre artikler om dette i vår kunnskapsbase. Vi kan desverre ikke legge direkte link til disse videoene her, men hvis dere logger dere på kontrollpanelet så vil alle videoene være tilgjengelig der.

For å finne disse gjør så følgende:

Logg deg inn på: http://console.netpower.no/cp/ og velg "System" øverst i venstre hjørne (blått felt).

Dette vil ta deg til administrasjonen av et system.

I noen tilfeller så må dette endres slik at du kan endre epost adresser for det domenet du ønsker. Velg da "Select Another System (Subscription)" i menyen til venstre. Velg domenenavnet på den linjen det også står "Hosting" under "System type".

På siden du når får opp så vil du finne link til videoene under "Additional Services" på linken "Video Tutorials".

Her vil du blandt annet finne videoer om:

• FTP Kontoer
  • Behandle MySQL databaser og brukere
  • Behandle e-post kontoer, videresending og feriemelding
  • Spam-filter
  • Endre FTP passordet og noen innstillinger på selve web-hostingen