Administrere web/mail hosting
Posted by Robert Ødegaard on 24 November 2011 02:12 PM

Når du har logget deg inn på kontrollpanelet, https://console.netpower.no/cp/ så velger du "System" øverst i venstre hjørne (blått felt).

Dette vil ta deg til administrasjonen av et system.

I noen tilfeller så må dette endres slik at du kan endre epost adresser for det domenet du ønsker. Velg da "Select Another System (Subscription)" i menyen til venstre. Velg domenenavnet på den linjen det også står "Hosting" under "System type".

Velg et annet system

Det kan hende du får en advarsel om at sertifikatet ikke er et gyldig sertifikat. Denne advarselen kan ignoreres og du kan trygt gå videre.

Du vil nå få opp kontrollpanelet for hostingen. Her vil du også se om det er Plesk 9.x eller Plesk 10.x du har. Se skjermbildene under.

NB! På våre Plesk 10.x servere har vi nå fått video opplæring av de fleste funksjoner. Dette finner du under "Additional services" og linken "Video Tutorials".

Plesk 9.x:
Plesk 9.x

Plesk 10.x:
Plesk 10.x