Opprette database(r)
Posted by Robert Ødegaard on 19 April 2013 08:42 AM

Våre hosting-pakker som inkluderer databaser kommer uten at disse er satt opp. Dette kan enkelt gjøres direkte fra kontrollpanelet.

Logg inn på kontrollpanelet (https://console.netpower.no/cp/). Har du glemt passordet så velger du "Forgot password", skriver inn epost-adressen vi har registrert og du vil motta en mail med nytt passord.

Øverst i høyre hjørne så finner du en nedtrekksmeny og her velger du riktig hosting under "Active Hosting Subscriptions".

Velg deretter "Websites & Domains", enten som flinken eller i venstre kolonne og "More >>" linken.

Velg knappen som heter "Databases" og "Add New Database" på siden som kommer nå. Skriv inn navnet du ønsker på database. Det som står utenfor feltet du kan skrive inn i, kan ikke endres og må benyttes når du skal skrive inn database-navnet. Får du kan bruke databasen så må du opprette en bruker for databasen. Dette gjør du ved å velge "Add New Database User". Skriv inn brukernavnet og passordet du ønkser å benytte. Igjen så må det foran tekst-boksen til brukernavnet, brukes for å logge inn.

Du vil nå ha tilgang til å bruke databasen og PhpMyAdmin er tilgjengelig hvis du trykker på "DB WebAdmin".

Host for databasen er hos oss alltid "localhost".