Sette opp feriemelding på din egen konto
Posted by Robert Ødegaard on 04 July 2013 01:39 PM

I nettleseren din (Internett utforsker el.) går du til kontrollpanelet. I de fleste tilfeller så er adressen til dette: https://mail.dittdomene.no:8443/. Du vil få en advarsel om at sertifikatet ikke er godkjent. Du kan trygt gå videre og godta dette sertifikatet. Du logger på med epostadressen, som er brukernavnet, og passordet ditt. Passordet skal du ha mottatt tidligere. Har du ikke passord, klikk på "Forgot your password?" og du vil få tilsendt nytt passord på mail.

Når du har logget inn så velger du "Change Mail Account Settings". Velg deretter "Auto-Reply"-fanen.

Først så krysser du på "Switch on Auto-reply". Skriv så inn navn på fraværsmeldingen i feltet "Auto-reply message subject". Dette blir emne på mailen.

Legg så inn ønsket tekst i "Switch on Auto-reply" feltet.

Når alle opplysninger er lagt inn, trykker du OK og du vil komme tilbake til forrige side, hvor det bekreftes av fraværsmeldingen er opprettet.

For å skru av fraværsmeldingen

Når du er tilbake etter fraværet så logger du deg på som tidligere beskrevet. Kryss så av "Switch on Auto-reply". Fraværsmeldingen er nå skrudd av.