Administrere e-post adressene på domenet mitt?
Posted by Robert Ødegaard on 16 June 2011 03:41 PM

Når du har logget deg inn på kontrollpanelet, http://console.netpower.no/cp/ så velger du "System" øverst i venstre hjørne (blått felt).

Dette vil ta deg til administrasjonen av et system.

I noen tilfeller så må dette endres slik at du kan endre epost adresser for det domenet du ønsker. Velg da "Select Another System (Subscription)" i menyen til venstre. Velg domenenavnet på den linjen det også står "Hosting" under "System type".

Det kan hende du får en advarsel om at sertifikatet ikke er et gyldig sertifikat. Denne advarselen kan ignoreres og du kan trygt gå videre.

NB! På en av våre servere så har vi oppgradert til Plesk 10. Denne har fått et nytt grensesnitt og et litt nytt system. Hvis du ønsker at brukerene skal kunne endre passord, legge til feriemeldinger osv. så må du legge de inn som "User" og ikke inn som "Mail". Ved å legge de inn som mail konto så får de ikke tilgang til kontrollpanelet! Vi jobber med ny bruksanvisning for den nye versjonen.

Velg "Mail"-ikonet under "Services" og du skal få opp en liste over epost adressene du har hos oss.

Hvis du ønsker en ny epost-adresse så velger du "Add New Mail Account". Ved endring av eksisterende epost-konto så trykker du på epost-adressen. Endring av passord gjøres under "Preferences".

NB! Hvis en konto skal videresendes til en annen konto, så er det viktig at "Mailbox" blir skrudd av. Hvis dette ikke blir gjort, så vil det bli liggende en kopi igjen og etterhvert så vil denne kontoen bruke opp veldig mye plass.